Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii locali

1
228

Poliţiştii locali din Slatina au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o nouă serie de activităţi ce au avut ca obiectiv principal asigurarea ordinii publice, combaterea fenomenului de cerşetorie, a comerţului stradal neautorizat, precum şi menţinerea unui aspect civilizat al arterelor pietonale.

Potrivit reprezentanților Serviciul Public Direcţiei Poliţia Locală Slatina, în perioada 6 – 12 noiembrie au fost efectuate zilnic acţiuni de fluidizare a traficului rutier şi pietonal, mai ales în zona şcolilor gimnaziale „George Poboran”, „Vlaicu Vodă” şi „Eugen Ionescu” , care sunt de obicei mai aglomerate. În urma acestor acțiuni  au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, cele mai multe amenzi au vizat opriri neregulamentare și circulația prin locuri unde accesul este  interzis. Amenzi au fost aplicate și  pietonilor şi bicicliştilor care s-au angajat în traversarea prin loc nepermis, dar și șoferilor vehiculelor care circulau cu masă autorizată de peste 3,5 tone pe drumurile din municipiul Slatina fără autorizaţie specială de transport. Au fost sancționate și persoanele care au încălcat normele de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

1 COMENTARIU

  1. Recent a intrat in vigoare legea prin care Politia Locala NU mai poate aplica amenzi nimanui, doar sa constate contraventii si/sau infractiuni. O amenda poate fi aplicata numai de reprezentantii Politiei Nationale. Atunci, cum naiba……….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here