Educatoarea de la Grădinița din satul Cucuieți nu va fi sancționată

0
548

Un scandal monstru zguduia în urmă cu o săptămână Grădiniţa din satul Cucuieţi, comuna Verguleasa. Educatoarea din cadrul grădiniței a fost reclamată de părinții  copiilor după ce, cei mici au ajuns acasă cu muşcături şi răni pe corp. O comisie din cadrul IPJ Olt a deschis imediat o anchetă pentru a face lumină în acest caz.

Părinții spuneau la acea dată că educatoarea nu îi supraveghează cum trebuie pe copii, ba mai mult, că cei mici au venit acasă mușcați și bătuți, cerând să se ia măsuri în acest caz.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt a demarat o anchetă şi a trimis, luni-23 octombrie 2017, o comisie la grădiniţa respectivă pentru a lua măsuri în acest caz. După o săptămână de investigare, membrii comisiei au constatat că acuzațiile la adresa educatoarei au fost unele nefondate, motiv pentru care s-a decis să nu se recurgă la sancționarea cadrului didactic. ,,Membrii comisiei care au mers la fața locului pentru a verifica cele întâmplate au ajuns la concluzia că acuzațiile părinților la adresa cadrului didactic nu au fost unele fondate, motiv pentru care, nu va fi aplicată nicio sancțiune educatoarei” au declarat reprezentanții IȘJ Olt.

Cum vor decurge lucrurile pe viitor în cadrul grădiniței rămâne de văzut.