Slătineanca Mădălina Ghenea implicată într-un scandal monstru

0
1894

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt de câteva săptămâni în centrul atenţiei după ce au fost surprinşi de paparazii în plină dispută, pe stradă. Actriţa a coborât din maşina în care se afla cu iubitul ei, iar în încercarea de a o opri, milioanarul ar fi bruscat-o. Supărată că s-a ajuns aici şi s-a aflat că traversează o perioadă tensionată în cuplu, olteanca a răbufnit pe reţeaua de socializare unde a explicat pe scurt ce a păţit de fapt.

La o săptămână după ce a fost văzută şi filmată pe stradă altfel decât în ipostaze romantice aşa cum ne-a obişnuit, Mădălina Ghenea s-a decis să vorbească. Sătulă de speculaţii, actriţa a subliniat pe conturile ei de socializare că Matei  Stratan nu ar fi avut un comportament agresiv faţă de ea, dar nu a negat ceea ce am văzut toţi, că relaţia lor este din ce în ce mai şubredă. Vedeta a publicat un mesaj scurt în care a pus punctul pe „i”. „Înţeleg vânătoarea de senzaţional şi realizez că orice postez este interpretabil. Ţin să precizez că nu am fost «bătută» sau «agresată» de tatăl copilului meu”, a spus actriţa.

Zvonurile că relaţia Mădăliniei Ghenea cu Matei Stratan nu ar mai fi atât de roz au început să apară în urmă cu o lună, când actriţa ar fi şters o mare parte dintre fotografiile cu ei doi pe care le avea pe Instagram şi Facebook. Ca să dezmintă că trec print-o cumpănă, actriţa şi iubitul ei au făcut un clip în care păreau foarte fericiţi. La scurt rimp după aceste imagini, au fost surpinşi pe stradă în plină ceartă, după o cină la un restaurant japonez din Capitală.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu sunt căsătoriţi. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe de 6 luni.