Numărul mașinilor înmatriculate a crescut

1
99

La nivelul judeţului Olt, în luna septembrie au fost înmatriculate peste 550 de autoturisme second-hand din import, de 11 ori mai multe decât maşinile noi. Au fost așadar înmatriculate 556 de autoturisme second-hand din import, în timp ce numai 50 de autoturisme au fost noi.
În perioada menţionată, Volkswagen a fost cel mai înmatriculat brand, cu peste 120 de maşini, în timp ce poziţia a doua a fost ocupată de Opel, cu 113 maşini înmatriculate, iar locul trei a fost ocupat de Ford, cu 52 de autoturisme. Topul a fost completat de Skoda, cu 41 de maşini înmatriculate, şi Dacia, cu 22 de maşini înmatriculate. De remarcat este că, deşi brandul autohton nu a fost cel mai căutat de olteni, în luna septembrie, maşinile Dacia înmatriculate au fost noi. Pe de altă parte, potrivit datelor DRPCIV, oltenii nu s-au dat înapoi nici de la branduri ca Mercedes Benz, pentru care au fost înmatriculate 23 de maşini, BMW, cu 35 de maşini înmatriculate, sau Audi, cu 32 de maşini înmatriculate.

1 COMENTARIU

 1. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here