Șpak se răsucește în mormânt, fiul său traiește o dramă

0
5574
Traian Șpak, fiul milionarul oltean Constantin Spak, care în urmă cu șase ani a ales să-și pună capăt zilelor se pare că trăiește o adevărată dramă alături de femeia pe care susține că o iubește, vedeta de muzică ușoară Andreea Antonescu.
Cei doi se pare că trăiesc separat, deși ei nu recunosc apropiații acestora susțin că până la divorț nu ar mai fi mult.

Andreea Antonescu şi Traian Spak au o căsnicie nonconformistă şi nu de puţine ori s-a zvonit că cei doi s-ar afla de fapt în pragul divorţului. Artista nu s-a mai ascuns şi a vorbit pentru prima dată despre infidelităţile soţului.

Andreea Antonescu a ales să renunţe la viaţa din America, acolo unde locuia cu soţul şi fiica ei, pentru România. Combină perioadele în care stă în ţară cu fiica ei şi cele petrecute în America împreună cu soţul şi nu o deranjează ideea că acesta ar putea avea amante.

”Au ieşit bancuri. Am stat mai mult prin America anul acesta. Fetiţa mea este în Galaţi la mama mea. Mama mea este învăţătoare. Am preferat să o las pe Sienna cu mama pentru că nu am vrut să o las cu o bonă. Soţul meu vine acum în 2-3 săptămâni în ţară, pentru că e ziua Siennei. Eu sunt foarte legată de România, dar iubesc şi America. Ţinând cont de faptul că viitoarea mea melodie se va numi amanta fidelă. Dacă mă înşală, ce? Am plecat împreună acolo. A fost decizia mea să mă întorc în ţară. Femeile şi maşinile, dar prima parte nu o recunoaşte”, a declarat Andreea Antonescu.

Dacă este devărat ce spune artista doar ea poate știi, cert este că la acest moment cei doi sunt departe unul de altul. Mii de kilometri îi despart.