Fiul unui fost polițist din Olt, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor

1
883

Mihai George Bălan, fiul fostului polițist Gheorghe Bălan, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Olt la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor. Decizia instanței nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Mihai George Bălan este obligat să plătească părții vătămate, Mirel Ilie,  suma de 52.500 lei – despăgubiri civile și alți 10.000 de lei către partea civilă Spitalul Slatina, reprezentând cheltuieli de spitalizare a victimei.

Decizia instanţei de judecată nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

La data de 18 februarie 2017, Mirel Ilie a fost înjunghiat de Mihai George Bălan, pe bulevardul A. I. Cuza din Slatina, pe fondul unor discuții în contradictoriu care vizau o sumă de bani. Victima a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar în urma unei intervenţii chirurgicale i-a fost scoasă splina.

1 COMENTARIU

  1. Ticalosi din sistemul asta au tupeul de neam prost de a inlesni promovarea de probe false in vederea obtinerii de dosare,odata cu filmarea video a examenelor multi bulancii vor fi constransi sa nu mai ceara spaga.Timpurile de satisfactii pecuniare sau ticaloase incep sa apuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here