„A fost o campanie în care ne-am respectat reciproc”

1
232

– a declarat Costel Moisescu, președintele PNL Olt

În cadrul unei conferințe de presă liderul PNL Olt, Ion Moisescu, a vorbit azi pe larg despre alegerile parțiale din 11 iunie. Acesta a făcut o analiză referitoare la rezultatele obținute la alegerile pentru câștigarea mandatului de primar în comunele Osica de Sus și Sprâncenata. Un alt subiect dezbătut la Olt a fost și cel cu privire la viitoarele alegeri de la vârful Partidului Național Liberal pentru alegerea președintelui formațiunii politice. Congres care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

,,A fost o campanie în care ne-am respectat reciproc. Este adevărat că rezultatele obținute nu au fost întocmai unele la care ne așteptam, dar acum vorbim despre trecut. De acum înainte trebuie să ne focusăm pe organizațiile care trebuie reorganizate dar și pe oamenii care fac parte din ele. La Osica de Sus trebuie să umblăm să ne facem echipă. Nu am fost mulțumit de rezultatele obținute. În ceea ce privește Sprâncenata echipa de acolo a fost Ok, a muncit foarte mult, acolo nu vom umbla. Cred că echipa de la Sprâncenata se va închega și mai mult pe viitor. Referitor la rezultatele obținute acolo eu am crezut până în ultima clipă că vom câștiga. Nu m-a dezamăgit rezultatul în totalitate; am văzut creștere semnificativă – de aproximativ 4,5 ori”, a spus în cadrul conferinței Costel Moisescu. Funcția de primar a fost câștigată de la Osica de Sus candidatul PSD, Gheorghe Manicea, care a acumulat 1.184 voturi. Pe locul doi s-a clasat candidatul PNL, Sabin Roşca, care a adunat 696 de voturi. La Sprâncenata alegerile locale parțiale au fost câștigate tot de social-democrați, cu Marin Mihăeșteanu pe post de candidat. Acesta a câștigat funcția de primar cu 846 din voturile valabil exprimate, urmat de candidatul PNL, Daniel Gigi Cătănoiu, care a reușit să obțină 415 de voturi. În acest context liberalii susțin că lupta pierdută la alegerile de săptămâna trecută nu este decât o lecție în care s-a câștigat doar o bătălie nu întreg războiul.

 

1 COMENTARIU

  1. Domnule Moisescu rezultatele dezastruase ale PNL din ultima vreme se datoreaza faptului ca liberalii respecta prea mult PSD-ul .Daca privim in trecut dar si in prezent vechii liberali ca Ciugulea ,Bircea ,Florin Dumitrescu Kovacs , au ingropat PNL si apoi au trecut in barca lor unde au primit functii si bani .Asta se numeste tradare .
    Sa nu uitam de Iordache .
    Oamenii cu caracter ,,de dreapta ,, din PNL ai numeri pe degete.
    Pana nu ve-ti reforma din temelii acest partid el ramane un accesoriu la butoniera PSD.
    Am totus incredere in posibilitatea d-stra ca ve-ti incerca cel putin sa faceti aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here