Membrii galeriei echipei de handbal CSM Slatina, spiridușii Moșului pentru o familie din Argeș

0
227
Frumusețea sărbătorilor de iarnă este dată de magia Crăciunului, dar și de splendoarea faptelor bune. Mizând pe aceste lucruri, membrii galeriei echipei de handbal CSM Slatina au decis să realizeze o campanie umanitară prin intermediul căreia să facă unei familii din județul Argeș sărbătorile de iarnă mai fericite. Familia aleasă de membrii galeriei CSM Slatina este una greu încercată de viață, cei patru copii au rămas în grija bunicului, după ce tatăl a murit, iar mama este internată în spital:
4 copii cu vârste între 4-9 ani din Bârla, Județul Argeș, au rămas ai nimănui, tatăl lor a murit în incendiul care le-a distrus casa iar mama este în stare foarte gravă la spital, ei trăind acum doar cu bunicul lor, având o situație extrem de dificilă
Anunțăm pe această cale faptul că membrii galeriei sunt alături de acești copilași
Pe data de 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului, ne vom deplasa la locuința copiilor din Bârla pentru a le oferi alimente, haine și alte lucruri de care au nevoie pentru a avea sărbători cât mai liniștite și pentru a trece liniștiți peste iarna grea!
Dacă sunt și alte persoane care vor să ofere orice ajutor, oricât de mic ar fi, îi rugăm să ne trimită un mesaj în privat, orice efort contează enorm pentru acești copii.
În vremurile pe care le trăim, cred că e cel mai important, înainte de toate, să fim OAMENI, să fim uniți, altfel suntem căzuți!” au anunțat membrii galeriei echipei de handbal.