UN LICEU ȘI O GRĂDINIȚĂ DIN OLT FAC ANGAJĂRI

0
499

Un liceu și o grădiniță din Olt cu program prelungit fac angajări. Este vorba despre Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal  și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Slatina. În total, sunt scoase la concurs două posturi.

Gazeta Oltului vă prezintă, în rândurile de mai jos, ce posturi sunt scoase la concurs:

Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal, județul Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar debutant (S).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – studii universitare de lungă durată (licență), specializare economic sau juridic; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – minimum 1 an în activitatea de secretariat; curs autorizat arhivar și curs operare PC (Windows, Word, Excel, etc.). Proba scrisă a concursului va avea loc pe 6 octombrie, de la ora 8.30, iar proba practică și interviul vor avea loc pe 7 octombrie

Relații suplimentare se obțin la sediul Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal, bd. N. Titulescu nr.39, telefon 0249/515.260.

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 din Slatina, Judeţul Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de îngrijitoare grupă copii 0,5 normă.

Pentru a ocupa acest post candidații trebuie să aibă: studii medii/profesionale, absolvite cu diplomă de bacalaureat/de școală profesională, cursuri de igienă, disponibilitate acțiune educativă în raporturile cu preșcolarii și aviz psihologic.

Concursul se va organiza pe 29 septembrie (proba scrisă), iar interviul (evaluare CV) pe 1 octombrie 2020. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 25 septembrie, ora 12.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 cu sediul în localitatea Slatina, Strada Păcii nr. 1A, telefon 0249/433.570.