Se fac angajări la APIA Olt

0
2460

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt.

Mai exact, este vorba despre trei posturi de consilier: un post de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Autorizare Plăți și două posturi de consilier, clasa I, grad  debutant la Centrul Local Corabia și Centrul Local Balș.

 Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în stiinte Inginereşti / Sociale/ Ştiinţe biologice şi biomedicale. Un avantaj îl constituie faptul că pentru posturile de consilier , clasa I , grad debutant nu se cere vechime, în timp ce pentru postul vacant de consilier superior(Serviciul Autorizare Plati) se cere vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum 7 ani.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 23 septembrie 2019, de la ora 10.00. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul acesteia.

Bibliografia, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, din Slatina, cu sediul în str. Arcului nr. 20 sau la  telefon 0249/411.244, fax 0249/411244.