Polițistul căruia i s-a confesat criminalul

0
1651

Ies la iveală noi detalii în cazul crimelor din Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 18 ani au fost sechestrate, violate și ucise de Gheorghe Dincă. Potrivit România Tv, fostul mecanic auto de 66 de ani a decis să recunoască faptele înfiorătoare, însă nu înainte de a avea o discuție cu un anumit polițist, a cărui identitate a fost astăzi dezvăluită.

Polițistul se numește Marius Preda și este agent la poliția municipiului Caracal, unde lucrează ca ”ofițer de serviciu” la poarta instituției. Acesta a lucrat inițial la birourile criminalistică și rutieră din cadrul aceleiași instituții. Este fiul unui cunoscut și apreciat polițist din Caracal, Victor Preda, care în urmă cu aproape 20 de ani a decedat rapid după moartea tragică într-un accident rutier a fiicei acestuia, aflată în concediu pe litoral. Tânărul polițist este foarte apreciat în urbe, cunoscut de către criminalul care era bun prieten și vecin cu socrul lui. Se știe că numele și numărul de telefon al lui Marius Preda se găseau în agenda telefonică a lui Gheorghe Dincă și nu se pune problema ca între polițist și criminal să existe un alt fel de legătură.

Preda Marius, a stat o oră de vorbă. La câteva minute după ce a terminat discuția cu acest polițist, a început să mărturisească. Dincă era împreună cu avocatul lui, i-a spus că e dreptul lui și vrea să rămână singur cu această persoană, după care a început să mărturisească. Acest polițist nu fusese în anchetă, l-au luat de acasă”