Pensionarii din Olt, aşteptaţi la Casa de Pensii

0
304

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din Seria 12 –2020 disponibile.

Lista cuprinde un număr de 143 bilete de tratament atât din unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020 cât și din unitățile hoteliere ale Societății Comerciale de Turism Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 12-16 august 2020 și sunt repartizate astfel: 1 bilet în stațiunea Amara; 3 bilete în stațiunea Bala; 4 bilete în stațiunea Buziaș; 7 bilete în stațiunea Calimanesti; 4 bilete în stațiunea Covasna; 4 bilete în stațiunea Eforie Nord; 14 bilete în stațiunea Felix; 17 bilete în stațiunea Govora; 2 bilete în stațiunea Herculane; 3 bilete în stațiunea Mangalia; 46 bilete în stațiunea Olanesti; 5 bilete în stațiunea Pucioasa; 26 bilete în stațiunea Caciulata; 1 bilet în stațiunea Slanic Moldova; 2  bilete în stațiunea Slanic Prahova și 4 bilete în stațiunea Tusnad.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 5 august 2020.

ATENTIE!!!!!! Beneficiarii de bilete de tratament au obligația de a se adresa unitatii balneare prin mail sau telefon in vederea obținerii unei programări conform prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1078 din 12 iunie 2020, a precizat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

 

Lista numerelor de telefon ale unitatilor hoteliere este disponibila pe site-ul institutiei la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament.