Olt: Trei noi fluxuri de vaccinare

0
780

Potrivit Prefecturii Olt, începând de luni, 1 martie, 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.
Comitetul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare împotriva COVID-19 a stabilit că cele 3 noi fluxuri de vaccinare alocate judeţului Olt de către CNCAV sunt următoarele:
– 2 fluxuri de vaccinare la Centrul de vaccinare nr. 1 Slatina, C.N. Agricol ”Carol I” – centrul nr. 1 (parter), str. Strehareț, nr. 150;
– 1 flux de vaccinare la Centrul de vaccinare Caracal, Clădire Administrativă Parc, str. Aleea Bibian, nr. 1
Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie, și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.
Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.