MAGISTRAT DIN OLT, NUMIT LA DNA

0
1426

11 procurori au fost declarați admiși la concursul pentru numirea în funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Cei mai mulți dintre ei lucrau deja la DNA cu delegare. Printre nou-veniți se numără și un procuror din Olt. Este vorba despre CORNELIU MARINEL PAVEL de la Parchetul Tribunalului Olt, delegat în prezent la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Magistratul a fost admis după ce a obținut un punctaj final de 84, respectiv 34,20 la proba evaluării rechizitoriilor sau actelor profesionale întocmite în ultimii cinci ani și 49,80 la interviu.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a făcut publice rezultatele obținute de candidații înscriși la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 25 august – 30 octombrie 2020.

11 procurori au fost declarați admiși și urmează să fie numiți în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Cei mai mulți dintre candidații admiși la concurs își desfășurau deja activitatea în cadrul Direcției cu delegare. Este vorba despre: Gheorghe Berce, de la PICCJ, delegat la DNA Oradea; Origel Cotoi, de la Parchetul Tribunalului Iași, delegat la DNA Iași; Melinda Elena Diaconescu de la Parchetul Tribunalului București, delegată la DNA – Structura Centrală; Ionuț Ioan Dincă de la Parchetul Judecătoriei Galați, delegat la DNA Galați; Silvana Purcărin de la Parchetul Curții de Apel Timișoara, delegată la DNA Timișoara; Loredana Michaela Teodorescu de la Parchetul Tribunalului Gorj, delegată la DNA – Structura Centrală; Ioan Tomoioaga de la Parchetul Tribunalului Maramureș, delegat la DNA Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare și Marcel Sandu de la Parchetul Curții de Apel București, delegat la DNA – Structura Centrală.

Iată lista cu procurorii care au trecut de concursul pentru numire în funcții de execuție:

Gheorghe Berce

Origel Cotoi

Melinda Elena Diaconescu

Ionuț Ioan Dincă

Corneliu Marinel Pavel

Irina Perjoiu

Auraș Ionuț Petrescu

Silvana Purcărin

Marcel Sandu

Loredana Michaela Teodorescu

Ioan Tomoiagă

Magistratul Corneliu Marinel Pavel care a ocupat în trecut funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a fost delegat o perioadă și la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Serviciul Teritorial Craiova. Delegarea lui Pavel la DNA Craiova a încetat ca urmare a intrării în vigoare a Ordonanţei pe Legile Justiţiei, iar procurorul slătinean nu îndeplinea condiţia de zece ani vechime.