Furt în scop de folosință

0
235

Polițiștii cercetează doi tineri după ce ar fi furat un autoturism cu scopul de a se plimba cu el. Tinerii au fost depistați de o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt

În a treia zi a lunii octombrie, în jurul orei 02:00, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a depistat pe strada Crișan din municipiul Slatina, doi tineri de 16 și de 17 ani, ambii din municipiul Slatina, în timp ce împingeau un autoturism.

La solicitarea colegilor jandarmi, polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor a reieșit faptul că tânărului, de 17 ani, i-a fost încredințat autoturismul respectiv în vederea spălării acestuia, urmând ca proprietarul să ridice mașina ziua următoare.

Cei doi ar fi împins autoturismul și ar fi încercat să îl pornească cu scopul de a se plimba cu el, după ce, în prealabil, au demontat contactul și au tăiat firele de la contact, întrucât autoturismul nu a putut fi pornit cu cheia încredințată de proprietar.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosință.