FOTO. Senatorul Siminica Mirea, donație pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Slatina

0
401

Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea, a zugrăvit și igienizat saloanele Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, donând lenjerii cu personaje din desene animale pentru pătuțurile copiilor. Totodată, a donat  halate colorate pentru personalul medical.

„Nouă saloane ale Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, prind viață cu ajutorul personajelor de poveste, acum în prag de sărbătoare, când toți copiii așteaptă iepurașul. Acestea au fost înveselite cu lenjerii multicolore și stickere cu personaje din lumea basmelor și împrospătate cu lavabilă. De asemenea, personalul medical a primit uniforme cu imprimeuri animate și colorate, astfel încât micuții pacienți să accepte mai ușor tratamentul medical. Totul a fost posibil grație implicării senatorului Siminica Mirea, care a vrut să aducă puțină bucurie în ochii micuților, ce nu se pot bucura, în aceste momente, de confortul de acasă”, se arată într-un comunicat al Spitalului Slatina.

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, a precizat că a încercat să facă o bucurie copiilor care ajung pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„Am dat cu lavabilă și am igienizat toate saloanele, am adus lenjerii cu diferite imprimeuri pentru copii, atât pentru paturile normale, cât și pentru pătuțuri. Am adus stickere cu desene animate ce au fost lipite pe pereți, iar cadrele medicale au primit uniforme. Totul pentru copii, trebuie să fim aproape de ei, mai ales că vin pe Secția de Pediatrie a Spitalului Slatina pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Sănătatea este prioritate, este important să fim aproape de toți cei care sunt în impas. Eu voi continua astfel de acțiuni”, a spus senatorul Siminica Mirea.