Deputatul Gigel Știrbu, supărat pe Ministru Drulă

0
346

Deputatul de Olt Gigel Știrbu i-a adresat, pe data de 27 ianuarie, o interpelare Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informații despre stadiul Drumului Expres Craiova – Slatina – Piteşti. Deși termenul legal pentru răspuns la interpelare a fost data de 17 februarie, acesta nu a apărut așa că liberalul va face o renevire la interpelare:
”Domnule Ministru Drulă, practicile pesediste nu vă vin bine!
Cunoaștem cu toții faptul că drumul expres Craiova-Pitești reprezintă una din cele mai importante proiecte pentru regiunea Oltenia. Din acest motiv am depus o interpelare pe data de 27 ianuarie adresată Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informații despre stadiul drumului expres Craiova -Piteşti. Deși termenul legal pentru răspuns la interpelare era data de 17 februarie a.c., încă nu am primit vreo adresă oficială la cele solicitate, și din această cauză voi face o revenire la interpelare.
Sunt convins de bunele intenții ale ministrului Drulă, dar țin să-i reamintesc că și PSD-ul avea aceste apucături.
Referitor la proiectul drumului expres Craiova -Pitesti, sunt convins că este extrem de important pentru domnul Drulă ca și pentru cele aproape 2 milionade de locuitori din regiunea de Sud-Vest. Acest drum expres reprezintă un obiectiv important și pe plan naţional, o investiţie vitală pentru România, investiţiile în infrastructura de transport reprezentând coloana vertebrală pe care se va reclădi economic România
Așteptăm cu nerăbdare răspunsul domnului ministru la interpelarea depusă pe 27 ianuarie.” a declarat liberalul.