Cristina vă mulțumește. Banii au fost STRÂNȘI!

0
575

Nu există bucurie mai mare ca atunci când strigătul tău este auzit, iar cineva se oprește din drum și-ți răspunde.

Duminică, în zi sfântă, vă prezentam povestea Cristinei, copila în vârstă de numai 4 ani care s-a născut cu pleoapa dreaptă căzută (Ptoză Palpebrală), și care, pentru a devein un copil normal, avea nevoie de 11.000 lei. Spre bucuria noastră, în numai două zile banii au fost strânși datorită unui important om de afaceri din Slatina. Afaceristul a donat toți cei 11.000 de lei, marți, 8 februarie 2022.

Pentru că unii dintre dumneavoastră au donat bani în cele două conturi puse la dispoziție de noi, organizatorii campaniei umanitare, sumele strânse vor fi redirecționate către un băiețel din comuna Fălcoiu, care a fost diagnosticat cu același sindrom ca micuța Cristina. În curând vom prezenta și cazul băiețelului din Fălcoiu.

Cristina a fost programată pentru operație în data de 22 martie 2022 în cadrul Spitalului de Oftalmologie INFOSAN din București.

La final de campanie, eu, Doina Ivana, mama copilei cât și Cristina vă mulțumim pentru ajutor. Și o simplă distribuire a contat enorm în această luptă.

Nu dați bani persoanelor necunoscute care vă pot prezintă acest caz, dându-se drept rude cu fetița: BANII PENTRU CRISTINA AU FOST STRÂNȘI!!!