COVID-19: Polițiștii olteni, cu ochii pe cetățeni!

0
114

În ultimele 24 de ore, polițiștii olteni, împreună cu polițiștii locali și celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au acționat, pe raza județului Olt, în special în localitățile unde rata de infectare cu virusul Covid-19 este mai ridicată, privind respectarea măsurilor de protecție individuală și a măsurilor specifice implementate de agenții comerciali.
Aproximativ 1.100 de persoane au fost legitimate, peste 100 de mijloace de transport persoane plus 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de protecție specifice, a condițiilor de funcţionare şi a limitărilor de program.
”În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.
Polițiștii olteni recomandă cetăţenilor să conștientizeze importanţa măsurilor de protecţie şi să contribuie la efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu virusul Covid – 19, prin respectarea acestora.” transmite IPJ Olt.