DOUĂ FIRME DIN OLT AU FOST ACCEPTATE ÎN PROGRAMUL RABLA. CARE SUNT ACESTEA

0
465

Administraţia Fondului de Mediu a publicat luni, 31 mai 2021, o nouă listă cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Din judeţul Olt, în această etapă, o singură firmă a depus cerere şi a fost acceptată în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla și Rabla Plus) pentru achiziţia unui autovehicul. Este vorba despre GEOSIN RAPID EXPRESS SRL din Găneasa care va beneficia de o finanțare de 7.500 de lei pentru achiziționarea unei mașini noi.

Potrivit situaţiei prezentate de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), până în prezent două societăți din Olt au primit undă verde pentru a-și cumpăra mașini noi. Astfel, prin programul Rabla Plus, firma COUNTNET SRL din Balș va beneficia de o finanțare de 20.000 de lei pentru achiziționarea unui autoturism electric hibrid, în timp ce prin Programul Rabla două firme din Olt vor primi finanțare pentru achiziționarea de autovehicule. Este vorba despre GEOSIN RAPID EXPRESS SRL din Găneasa care va primi 7.500 de lei pentru un autovehicul și COUNTNET SRL din Balș care va beneficia de 7.500 de lei pentru un autoturism.

De precizat faptul că, până în prezent, nicio instituţie publică din judeţ nu a depus cerere pentru achiziţia de autoturisme noi prin Programul Rabla.