Deputatul Cătălin Grecu: ”Nici în ultimul ceas, guvernul României nu pare pregătit să prezinte Comisiei Europene un plan coerent de redresare și reziliență națională”

0
114

Deputatul PSD, Cătălin Grecu, susține că guvernul României nu pare pregătit să prezinte Comisiei Europene un plan coerent de redresare și reziliență națională. Mai mult de atât, Cîțu și ai lui îngheață salariile, cresc prețurile și lovesc în toate categoriile sociale:

”Mai mult, acesta pare mai degrabă un plan de austeritate și îndatorare a populației, decât un plan de relansare economică a României.
Suntem singura țară care și-a asumat condiționalități extrem de dure pe spatele celor mai vulnerabile categorii sociale. În timp ce toată Europa stimulează veniturile, numai Cîțu și ai lui îngheață salariile, cresc prețurile și lovesc în toate categoriile sociale.
Astăzi, este rândul pensionarilor, guvernul plătind cu prețul creșterii vârstei de pensionare incompetența realizării unui plan de redresare economică.
Majorarea vârstei de pensionare va lovi generațiile actuale de salariați care nu-și vor mai recupera niciodată contribuția de 40 de ani de la bugetul pensiilor.
Denumită pompos „corelarea vârstei de pensionare cu speranța de viață”, Guvernul Cîțu, cel mai prost, sărac și lipsit de viziune guvern al României, ne anunță de fapt, că vom munci până la limita puterilor.” a declarat parlamentarul.