Maratonul Vaccinării desfășurat la Teatrul Național din Caracal a depășit așteptările organizatorilor

0
157

Organizat de către Administrația Publică Locală a municipiului Caracal în incinta celui mai emblematic edificiu al localității-Teatrul Național, Maratonul Vaccinării desfășurat non-stop de vineri 21 mai începând cu orele 16 și încheiat pe data de 23 mai la orele 16, a avut o participare peste așteptări, a fost bine organizat și nu s-au înregistrat nici un fel de incidențe. Potrivit organizatorilor au ales să se imunizeze pe scena Teatrului Național, sub lumina reflectoarelor, 1223 de persoane care au rezonat cu apelul făcut de organizatori.
„Maratonul vaccinării a depășit cu mult așteptările: 1223 de persoane au ales să se vaccineze în cele trei zile, mai precis 21-23 mai, la Teatrul Național Caracal, unde am organizat centrul mobil de vaccinare în cadrul campaniei de încurajare a imunizării împotriva Covid 19.
Mulțumesc tuturor celor implicați și cetățenilor care au înțeles că numai #împreună se poate să readucem normalitatea în viața comunității noastre.
Teatrul din Caracal se redeschide pe 30 mai, când cei 100 de caracaleni care vor fi desemnați câștigători, în urma tragerii la sorți, a unui bilet gratuit de intrare la spectacol, vor urmări alături de spectatori iubitori de cultură, recitalul maestrului Horațiu Mălăele: ”Sunt un orb”!”, a postat pe rețelele de socializare după încheierea”Maratonului”, domnul Ion Doldurea- primarul localității. Felicitări! Jos pălăria!

Doru Tudor