Caracal: ”Maratonul vaccinării”

0
120

Administrația Publica Locală a municipiului Caracal, implicată încă de la început în combaterea pandemiei, impulsionează acțiunea de vaccinare anti-Covid a caracalenilor, dar și a celor din zonele limitrofe și lansează la finele acestei săptămâni „Maratonul Vaccinării”.
Sub sloganul împreună se poate reveni la normalitate!”, Maratonul imunizării se va desfășura timp de trei zile (21 -23 mai) , la Teatrul Național din localitate, iar cei care doresc să se vaccineze cu Pfizer împotriva Covid-19 o pot face fără programare, doar cu buletinul . Din data de 21 mai, începând cu ora 16.00 și până în data de 23 mai, ora 16.00, vor fi disponibile 3 fluxuri de vaccinare și peste 5000 de doze de vaccin pentru imunizarea caracalenilor care doresc să se protejeze împotriva Covid.
„” Cetățenii ce vor alege să se vaccineze în cadrul campaniei vor putea participa la o tombolă constând în acordarea a 100 de bilete gratuite la spectacolul ”Sunt un orb” susținut de marele actor Horațiu Mălăele, în data de 30 mai 2021 la Teatru Național Caracal.
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.
Inițiativa este un simbol al dorinței noastre, a tuturor, de a reveni la viața dinaintea pandemiei, la organizarea și participarea la evenimente culturale, care erau o obișnuință pentru noi toți.
Primăria Caracal a încurajat întotdeauna demersurile de vaccinare a unui număr cât mai mare de cetățeni. În acest sens, încă din a doua jumătate a lunii ianuarie (18 ianuarie 2021), am deschis pentru comunitatea caracaleană primul Centru de vaccinare, în Clădirea Administrativă din parcul „Constantin Poroineanu”. Am început atunci lungul drum spre revenirea la normalitate, la viața noastră dinainte de pandemia de Covid 19. Medici, asistente și registratori s-au înscris într-o cursa în care au fost vaccinate până în prezent peste 16.000 de persoane. Din data de 1 februarie funcționează și o echipă mobilă.
Mulțumim caracalenilor care au înțeles că numai prin vaccinare putem reveni la o viață normală.”, se specifică în comunicatul de presă al Primăriei Caracal

Doru Tudor