O MARE COMPANIE DIN SLATINA FACE ANGAJĂRI. VEZI CE SE CAUTĂ!

0
818

Una dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor din județul Olt face angajări. Este vorba despre societatea Grup Primacons SRL, din Slatina, controlată de omul de afaceri Octavian Bălțoi.

Conform site-ului anofm.ro, Grup Primacons SRL Slatina angajează în această perioadă, 50 de muncitori necalificați la spargerea și tăierea materialelor de construcții, 10 excavatoriști pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate și 50 de muncitori necalificați la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet.

Persoanele care doresc să ocupe aceste posturi pot trimite un CV pe adresa de e-mail: grup.primacons@gmail.com sau pot suna la numărul de telefon 0249.411.100.

Candidații trebuie să aibă: școală profesională și experiență sub 3 ani, pentru postul de excavatorist și scoală generală, pentru postul de muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, nefiind nevoie de experiență. Pentru postul de muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet se cere școală generală și experiență sub 3 ani.

Ofertele sunt valabile până la data de 12 mai 2021.