APOSTOLICEANU A TRECUT PROBA SCRISĂ PENTRU ŞEFIA POLIȚIEI LOCALE SLATINA

0
1095

Bogdan Cosmin Apostoliceanu, singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Poliției Locale Slatina, a fost declarat admis la proba scrisă a examenului care s-a desfăşurat, marți, 30 martie, la sediul Primăriei Slatina. Acesta a obținut un punctaj de 80 de puncte.

După promovarea probei de „foc” a concursului, care a constat în cunoştinţe teoretice necesare ocupării funcţiei, Bogdan Cosmin Apostoliceanu urmează să susţină joi, 1 aprilie, interviul.

Bogdan Cosmin Apostoliceanu ocupă în prezent funcția de șef al Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din august 2016, după ce a promovat concursul pentru acest post. Apostoliceanu a mai ocupat, în trecut, funcţiile de director al Oficiului Judeţean de Poştă, director al Direcţiei de Patrimoniu şi al Loctrans și consilier al primarului Slatinei.

În prezent interimatul la șefia Poliției Locale Slatina este asigurat de directorul adjunct Ilie Scaete, după ce Adrian Pop ( n.red. fostul director al Poliției Locale) a fost numit director la Loctrans SA Slatina, începând cu data de 1 februarie.