Peste 100 de slătineni, blocați de Drumul Expres. Senatorul Mirea intervine

0
546

Peste 100 de proprietari de terenuri din Olt s-au plâns, de curând, senatorului PSD Siminica Mirea. Oamenii sunt disperați că din cauza lucrărilor la Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești accesul la proprietățile agricole le-a fost blocat. Mai exact, este vorba de zona Clocociov, unde Drumul Expres intersectează Drumul de Exploatație (DE) 315.

”În calitate de Senator al României mă pot implica în viața comunității, soluționând astfel problemele ridicate de către cetățeni.
Așadar, am ales să adresez o întrebare domnului Ministru al Transporturilor și Infrastructurii, pornind de la o serie de sesizări primite de la locuitorii extrem de justificați, în ceea ce privește situația din zona Clocociov, și anume Drumul Expres care intersectează Drumul de Exploatație (DE) 315.
Aici, din datele pe care le dețin, în urma sesizărilor pe adresa cabinetului meu, riveranilor din Slatina și Milcov, li se blochează, în lipsa unei pasarele, sau a unui alt tip de cale de acces, legătura cu terenurile situate în partea stângă a viitorului Drum Expres din zona cartierului Clocociov.
Din păcate, situația este îngrijorătoare, deoarece, până în prezent, am identificat peste 100 de proprietari, ajunși în imposibilitatea de a-și mai munci terenurile.
Îmi doresc ca domnul Ministru să fie de acord cu intervenția la infrastructură, prin amplasarea unei pasarele sau a unui alt tip de cale de acces, iar întrebarea adresată să genereze efecte urgente, astfel încât dreptul de proprietate al riveranilor să nu fie afectat.
Rămân în continuare o persoană implicată, iar orice demers privind problemele comunității, va fi prioritar pentru mine!” a declarat demnitarul