Scandal monstru în cazul Caracal!

0
1075

Gheorghe Dincă, judecat pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, a fost implicat recent într-un schimb dur de replici la al cincilea termen din procesul crimelor din Caracal.
Schimb acid de replici în cazul lui Gheorghe Dincă! Familia Melencu a avut un schimb de replici cu jandarmii, după ce l-au asaltat verbal pe Gheorghe Dincă, conform adevarul.ro
„Al dracu, venişi, ai?!”, a strigat mătușa Luizei Melencu, după ce autospeciala cu deţinutul a oprit în curtea instanţei de judecată, potrivit sursei menționate. Jandarmii au reacționat și au somat-o pe aceasta să nu se mai apropie.
Schimb acid de replici în cazul lui Gheorghe Dincă
Momentele tensionate nu s-au oprit aici. Astfel, următoarea persoană care a reacționat a fost bunicul Luizei, Stelian Iordache.
„Nu vă cert, dar ajunge odată! Nu vă jignesc, dar fiţi mai cuviincioşi, pentru că voi ne provocaţi să vorbim astfel cu voi!”, a explicat Stelian Iordache, înainte ca mătuşa Luizei să intervină din nou.
„Veniţi parcă am fi 50 de persoane”, a spus aceasta.
Trebuie menționat că Dincă a solicitat magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova ca dosarul în care este acuzat să nu mai fie judecat la Tribunalul Olt. Curtea de Apel transmite că Dincă a făcut cererea la sfârşitul lunii ianuarie, iar pe 1 martie este stabilită prima şedinţă, conform sursei menționate.
Astfel, avocatul familiei Melencu este de părere că „solicitarea lui înseamnă altceva”.
„Şi noi am solicitat strămutarea acestui dosar de la Slatina şi ni s-a respins. Este interesant că Dincă face şi el o astfel de solicitare. Cu siguranţă nu va avea câştig de cauză. Nu cred că ne-au respins nouă şi îi aprobă lui o astfel de cerere. Şi el ştie foarte bine asta. De aceea cred că solicitarea lui înseamnă altceva.

E un mesaj mai degrabă. Poate se sparge buba! Poate s-a supărat pe cei care i-au spus ce să declare în timpul cercetărilor. I s-au promis multe atunci. Vom vedea ce se va întâmpla”, a explicat Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.

Sursă: www.capital.ro