ALRO, SPONSORIZĂRI DE PESTE 1 MILION DE LEI

0
596

Conducerea ALRO Slatina continuă să sprijine eforturile împotriva pandemiei COVID-19 contribuind cu încă 300.000 RON la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul Dr. Victor Babeș și Fundația Prof. Dr. Matei Balș.

ALRO unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, continuă să sprijine eforturile de prevenire și combatere a efectelor a pandemiei COVID-19 la nivel local și național prin trei donații de 100.000 RON fiecare, direcționate către Spitalul Dr. Victor Babeș, Fundația Prof. Dr. Matei Balș și Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Donațiile vor fi utilizate pentru a asigura activitățile zilnice continue ale personalului medical prin repararea și instalarea stațiilor de oxigen, achiziționarea de dispozitive medicale și alte consumabile, precum și pentru îmbunătățirea siguranței și securității actului medical prin creșterea măsurilor de prevenire a incendiilor și achiziționarea de echipamente specifice necesare pentru situații de urgență.

„Atât în ​​activități de afaceri, cât și de responsabilitate socială, ALRO și-a asumat obiective durabile pe termen lung și aceste donații, împreună cu cele făcute de la debutul pandemiei COVID-19, reprezintă un alt pas tangibil în sprijinirea activă a comunităților în care activăm și nu numai. Sprijinul oferit sistemului medical în acest moment este o acțiune necesară pentru a controla și a depăși această situație critică, fără precedent, care ne afectează pe toți” , a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, Gheorghe Dobra, CEO ALRO.

Grupul ALRO a sprijinit eforturile comunităților și instituțiilor implicate în prevenirea și atenuarea efectelor pandemiei prin donații de peste 1.000.000 RON, inclusiv donațiile actuale, constând din bani, echipamente medicale și de protecție. De asemenea, conducerea Companiei a implementat protocoale și proceduri complexe pentru a menține continuitatea activității și pentru a opera în condiții de siguranță, la parametri normali, cu un lanț de distribuție complet funcțional.