Senator Liviu Voiculescu: ”800 milioane de euro, fonduri europene pentru extinderea rețelei de gaze naturale din România”

0
343

În ultima sa postare pe o rețea de socializare, senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, anunță că 800 milioane de euro, fonduri europene vor fi atrase de Guvernul Cîțu pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Cu această ocazie, parlamentarul face un apel către primăriile din județ să pregătească proiectele și să acceseze aceste fonduri, asigurându-i pe edili că le va oferi sprijinul său astfel încât Oltul să se dezvolte frumos, oferind cetățenilor un trai decent:
”800 milioane de euro, fonduri europene pentru extinderea rețelei de gaze naturale din România.
Anul trecut, guvernul Ludovic Orban a alocat un miliard de euro din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare, pentru extinderea rețelei de gaz din țara noastră, din care au fost trase, în primul apel, 200 de milioane euro.
Anul acesta, guvernul condus de Florin Cîțu va deschide, pentru extinderea rețelei de gaze naturale, apeluri pentru 800 de milioane euro din bugetul UE, pe exercițiul financiar 2021-2027.
Fac un apel către toți responsabilii din Olt : pregătiți proiecte și aplicați pentru comunitățile pe care le reprezentați.
Vă asigur de tot sprijinul meu pentru a dezvolta județul Olt prin înființarea sau extinderea de rețele de distribuție a gazelor naturale .
În noi stă puterea de a mișca și schimba lucrurile!” a declarat Voiculescu.