DOUĂ PRIMĂRII ȘI O ȘCOALĂ DIN OLT FAC ANGAJĂRI. PENTRU TREI POSTURI NU SE CERE VECHIME

0
462

Două primării și o școală din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Primăria Văleni are nevoie de un consilier de specialitate, debutant și doi agenți de pază. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată.
Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii superioare juridice cu diplomă de licență, pentru postul de consilier de specialitate, debutant și studii generale/medii, atestat agent de securitate sau document similar, pentru postul de agent de pază. Un avantaj în constituie faptul că pentru cele trei posturi nu se cere vechime. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 4 martie, iar proba practică și interviul pe 5 martie 2021. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Relaţii suplimentare se pot obține la Primăria Comuna Văleni, cu sediul în Văleni, Str. Soarelui nr. 2, județul Olt, telefon 0249487309 sau Florescu Cătălin, tel. 0762203381.

Și Școala Gimnazială Ștefan Cel Mare are nevoie de un muncitor, postul fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii: liceu în domeniile: constructor/tâmplar/fochist, prioritate are persoana cu calificare pentru întreținerea centralei termice/cursuri de igienă/construcții și vechime  de minimum 3 ani.

Proba scrisă a concursului, dar și proba practică și interviul vor avea loc pe 1 martie 2021. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Şcolii Gimnaziale Ștefan cel Mare, cu sediul în comuna Ștefan cel Mare, Str. Principală nr. 71, județul Olt, telefon: 0766.245.254.

Se fac angajări și la Primăria municipiului Caracal. Astfel este nevoie de un asistent medical (PL), contractul fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: absolvenți cu diplomă de școală sanitară postliceală sau absolvenți cu diplomatic studii postliceale prin echivalare cu nivelul studiilor postliceale sanitare, conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare și minimum 6 luni vechime ca asistent medical. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 3 martie 2021, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 22 februarie 2021. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Caracal, Piaţa Victoriei nr. 10, telefon: 0249/511.384, fax 0249.517.516, interior 124, e-mail resurseumane@primariacaracal.ro.