Doi funcționari publici, reţinuți într-un dosar de delapidare

0
812

În după-amiaza zilei de marți, polițiștii olteni au reținut o femeie şi un bărbat, în dosarul delapidării de aproximativ 350.000 lei de la Primăria Cilieni. Cei doi angajaţi ai Primăriei Cilieni au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
„În continuarea activităților desfășurate înt-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de „delapidare”, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice , din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus în executare două mandate de aducere. Persoanele au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. În această după-amiază, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, două persoane, respectiv un barbat și o femeie, din județul Olt, au fost reținute pentru 24 de ore. Persoanele sunt bănuite că și-ar fi însușit suma de aproximativ 350.000 de lei din casieria unității în care erau angajați”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Persoanele sunt bănuite că și-ar fi însușit suma de aproximativ 350.000 de lei din casieria unității unde erau angajați.
În cursul zilei de mâine, acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lânga Judecătoria Corabia cu propuneri legale.