ANAF VA PUNE ACCENT, ȘI ÎN 2021, PE ÎNDRUMAREA ȘI INFORMAREA CONTRIBUABILILOR, ÎN VEDEREA STIMULĂRII CONFORMĂRII VOLUNTARE

0
125

Agenția Națională de Administrare Fiscală va intensifica, și în anul 2021, activitățile de îndrumare și asistență în domeniul fiscal, manifestându-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin.

Astfel, Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează Proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice.

Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informări către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare și asistență în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligațiilor declarative și de plată.

Pentru a beneficia de asistență în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la nr. 031.403.91.60. Pentru a solicita informații personalizate privind situația fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spațiul Privat Virtual.