La volan, dar fără permis

0
196

O slătineancă în vârstă de 20 ani a fost depistată în trafic, de oamenii legii, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.
”La data de 25 ianuarie a.c., ora 01:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au depistat o tânără, de 20 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea pe raza localității un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Cu ocazia activităților desfășurate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat acesteia de un tânăr de 22 de ani, proprietarul autoturismului.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul în vederea conducerii pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere,” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Cu o zi în urmă, un bărbat, de 63 ani, din comuna Redea, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Redea, fără a poseda permis de conducere, dar și cu o concentrație de 0,20 mg/L alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.