Secretarul de Stat, Luminița Popescu, dezminte că a fost înlocuită de la conducerea Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați

0
1183

Secretarul de Stat, Luminița Popescu, a făcut public o declarație prin care dezminte informația conform căreia ar fi fost înlocuită de la conducerea Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați. Aceasta subliniază că își va continua activitatea cu aceeași dăruire, seriozitate, responsabilitate și profesionalism până în ultima clipă a acestui mandat.
”Pentru că în spațiul public circulă informația că am fost înlocuită la conducerea ANES și pentru că , în realitate, lucrurile stau altfel, fac următoarea precizare: ca urmare a deciziei prim-ministrului Ludovic Orban, din 16 aprilie 2020 conduc Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, în calitate de secretar de stat. Nu a fost emisă nicio altă decizie privitoare la această funcție de demnitate publică, așa încât, eu îmi voi continua activitatea cu aceeași dăruire, seriozitate, responsabilitate și profesionalism până în ultima clipă a acestui mandat.
Vă mulțumesc pentru gândurile bune și energia pozitivă pe care mi-o transmiteți!
Să avem un an minunat!” a declarat Luminița Popescu.