Mădălina Ghenea a făcut o nouă cucerire

0
611

Mădălina Ghenea a făcut o nouă cucerire – este vorba de marea speranță a Romei, Nicolo Zaniolo.
Presa din Italia a dezvăluit că între cei doi s-a înfiripat o idilă, chiar dacă modelul român este cu 12 ani mai în vârstă.

Zaniolo este într-o perioadă de recuperare după o nouă operație la genunchi, iar fotbalistul de 21 de ani este mult mai ocupat în viața amoroasă decât pe teren.

După o relație cu actrița Elisa Visari și logodna cu iubita din adolescență, Sara Scaperrotta, Zaniolo a fost atras de Mădălina Ghenea, iar indiciile au apărut pe rețelele sociale.

Mădălina Ghenea a avut relații cu Marco Boriello și Dragoș Săvulescu
Gazzetta dello Sport vorbește despre noua dragoste a vedetei Romei susținând că Zaniolo trebuie să se concentreze pe revenirea pe gazon.

”În pofida amorurilor furtunoase, prioritatea rămâne revenirea după accidentare; Roma îl așteaptă, cu sau fără iubită,” scriu ziariștii italieni.

Mădălina Ghenea s-a stabilit în Italia de mai multă vreme și a apărut în filme și reclame. Românca are o colecție de iubiți celebri, de la fostul fotbalist, Marco Boriello, sau fostul acționar dinamovist, Dragoș Săvulescu, până la actori precum Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler sau Michael Fassbender.