Scornicești: Lămpile de iluminat stradal sunt schimbate

0
185

Cu multă răbdare, determinare și muncă, imaginea orașului Scornicești se schimbă în bine. În această perioadă, se efectuează lucrări de înlocuire a lămpilor de iluminat stradal pe strada Tudor Vladimirescu, dar și în zona de centru a orașului.
”Deși ne aflăm la mijlocul lunii decembrie, iar sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, în Scornicești avem de lucru.
Astfel, țin să vă informez că în aceste zile se efectuează lucrări de înlocuire a lămpilor de iluminat stradal pe strada Tudor Vladimirescu, dar și în zona de centru a orașului nostru. Este încă un proiect extrem de important, pe care îl vom continua din primăvara anului viitor în toată localitatea.
Mai mult, o altă investiție care stă să înceapă o reprezintă extinderea rețelei de gaze naturale în zona Bulevardul Muncii – Lolea, acesta fiind doar începutul a ceea ce ne-am propus și va fi în perioada următoare. Am promis că vom avea, și vom avea, gaze în toată localitatea.
Am spus-o și o repet: la Scornicești lucrurile se vor schimba, treptat, în bine! Pas cu pas, cu răbdare, cu determinare și multă muncă! Pentru asta am fost ales și pentru asta mi-am dorit atât de mult să reprezint localitatea noastră.
Sănătate și numai bine tuturor!” a declarat edilul localității, Daniel Tudor.