NICO-STIL, PROFIT NET DE PESTE 41 MILIARDE ROL

0
661

Cele mai profitabile firme cu sediu social în Drăgănești Olt care susțin bugetul local al oraşului au avut în 2019 un profit net cumulat de peste 10 milioane RON (adică peste 100 de miliarde ROL), conform datelor oferite de către Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt, din situaţiile financiare obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice, la solicitarea Gazeta Oltului.

 Firma cu cel mai mare profit net în 2019 a fost societatea NICO-STIL SRL care se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse cu un câștig net de 4.107.713 RON. Locul doi în ierarhia celor mai tari firme din orașul Drăgănești Olt este ocupat de AICOMAN DDB CONSTRUCT SRL care are ca domeniu de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale  cu un profit net de 1.169.157 RON. MAGNUM MIRALEX SRL care se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusive orez) plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase s-a clasat în 2019 pe poziția a treia cu un câștig net de 1.070.749  RON.

Pe locul patru în topul celor mai tari investitori, după profitul net, se află EVIO TOTAL SOLUTIONS S.R.L. societate care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale cu un profit net de 844.731 RON. Locul cinci în topul firmelor cu cele mai mari profituri este ocupat de APROVIZIONARE R.K. SRL care în 2019 a avut un profit net de 749.205 RON.

Pe locul șase al clasamentului se regăsește BTK EXPERT CONSTRUCT SRL societate care se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale cu un profit net de 741.492 RON. Locul șapte este ocupat de FASTER ONICONS COMPANY S.R.L. (lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale) cu un câștig net obținut anul trecut de 510.192 RON.

Locul opt în ierarhie este deținut de RODEX SRL care se ocupă cu comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun cu un profit net de 430.641 RON. Pe penultima poziție în top zece se află societatea NIŢĂ GLOBAL CONSTRUCT S.R.L. (lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale) cu un profit net de 266.318 RON. Topul se închide cu societatea ROMFIL ELECTROPORT SRL care se ocupă cu intermedieri în comerțul cu produse diverse  cu un profit net obținut anul trecut de 263.519 RON. „ Profitul net înregistrat de primii zece profesionişti din Registrul Comerţului Olt, cu sediul social în Drăgănești Olt, conform datelor din 9.493 situaţii financiare pentru anul 2019 obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice și preluate în registrul comerțului totalizează 10.153.717 RON ”, a precizat Nicoleta Cerasela Bubatu, directorul Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt.