Cea mai veche ulită din Sâmburești este modernizată

0
216

Cea mai veche ulită din comuna Sâmburești se află în plin proces de modernizare. Pe strada Stejarului din satul Ionicești au fost ridicatele primele case din localitate, iar în momentul de față, aici mai locuiesc doar două persoane. În prezent drumul arătă ca o junglă, dar în sfârșit i-a venit rândul să fie amenajat.
”Lucrări de identificare și de depistare a străzii Stejarului, sat Ionicești!
Poate cea mai sălbatică uliță (stradă) din comună, din județul Olt, începe să prindă formă! Pe aceste locuri au existat primele case ale satului. Acum, mai locuiesc doi cetățeni, Ion Niculina și Vlădușel Ion, plus unul sezonier. În schimb, drumul deservește multe proprietăți păduri și terenuri. În urma defrișărilor, a fost descoperit și primul stâlp de energie electrică! Este o stradă care necesita de mult intervenții și, azi i-a venit rândul. Va fi mult de muncă, drumul fiind ca în junglă.
Mai avem încă o stradă unde vom interveni, strada Măceșului, mai ales că un proprietar își dorește construirea unei case, așa cum mi-a promis.” a declarat edilul localității Iulian Preda.