ȘEFIA UNEI INSTITUȚII IMPORTANTE DIN OLT, SCOASĂ LA CONCURS DE ANFP

0
590

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Olt. 

Pentru a putea participa la concurs candidaţii trebuie să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
să îndeplinească condiţiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani;
să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice și să nu aibă o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 20 noiembrie 2020, ora 10.00. Concursul va avea loc la sediul central al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din Bucureşti.

În prezent interimatul la șefia APIA Olt este asigurat de Constantin Octavian Iana. Acesta lucrează în cadrul instituției de mai bine de șapte ani, mai exact din 2013. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din Craiova, în anul 2000. Înainte de a veni la APIA Olt, Octavian Iana a lucrat ca jurist la Spitalul Județean de Urgență Slatina, timp de 13 ani.