Primarul din Caracal a salvat nouă vieți prin adopție

0
492

Edilul municipiului Caracal, Ion Doldurea, încurajează adopția canină, iar de curând a lansat campania ”Adoptă un cățel”.
”Asemeni primăriilor orașelor mari care se confruntă cu problema câinilor fără stăpân și Primăria Caracal susține inițiativele privind adopția acestora.
Cu precădere, iubitorii de animale, care s-au împotrivit acțiunii Primăriei Municipiului Caracal de a captura câinii de pe străzi, dar și iubitorii de animale, au ocazia să îi adopte, conform procedurilor legale.
Caracalenii interesați pot contacta Asociația ASPA IVETS, https://www.facebook.com/aspaivets/ care, la rându-i, are deschisă campanie de adopții pentru animalele din adăposturile pe care le gestionează.
Săptămâna trecută am demarat o acțiune de sterilizare a câinilor fără stăpân împreună cu ”Asociația Romania Animal Rescue”, cărăra le mulțumesc și pe această cale.” a de clarat Doldurea.
La rândul său, Doldurea a adoptat o cățelușă cu opt pui, oferindu-le astfel acestor suflete nevinovate o familie iubitoare, hrană și un adăpost.
”Am demarat procedurile de adoptație a unei femele cu 8 cățeluși (capturați din părculețul din fața Primăriei) cîte unul pentru fiecare membru al familiei mele. Cu ajutorul meu, al soției mele, băieților și nurorilor mele precum și a celor 4 nepoței ai mei, 8 cățeluși al căror destin era să traiască la voia întâmplării pe străzi și să constituie un pericol pentru cetățenii din Caracal, se bucură de hrană, adăpost și îngrijire medicală.
Dacă iubești animalele, dă șansa unui cățel capturat din orasul nostru, să trăiască! Nu pe străzi însă, ci în siguranță într-un adăpost autorizat!” a mai completat Doldurea.