Vîlceleanu: „Nu intenționăm să acționăm în judecată FRH”

0
207

Șase handbaliste și doi oficiali ai clubului CSM Slatina au fost confirmați cu virusul SARS-COV2, întreaga echipă fiind în izolare. Îmbolnăvirile vin după turneul de la Sf. Gheorghe, unde mai multe echipe au acuzat infectarea cu virusul chinezesc.

Deși mai multe echipe de handbal au acuzat FRH, viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a precizat că nu se pune problema deschiderii unui proces împotriva forului național.

„După câte știți, a fost anunțat și pe Facebook, după turneul de la Sf. Gheorghe mai multe echipe au fost infectate cu acest virus. Și la echipa noastră au fost opt cazuri, din care șase la jucătoare și două în staff. În acest moment, toată echipa se află în izolare la domiciliu, respectăm prevederile legale. FRH a făcut un protocol împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului și cu Ministerul Sănătății, FRH nu a luat o decizie de capul ei, ca să zic așa. Nu intenționăm să acționăm în judecată FRH, dar unele cluburi vor să facă acest lucru. După cum știți, acest virus nu are o logică, nu se știe sigur de unde și cum s-au produs îmbolnăvirile”, a spus viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

Activitatea Secției de handbal de la CSM Slatina este suspendată, iar echipa nu va putea participa la următoarea etapă.