Senatorul Siminica Mirea: IMPOZIT ZERO pe salariul minim

0
298

Pandemia de coronavirus a pus în mare dificultate siguranța, dar mai ales traiul și viața românilor. Pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă grea, senatorul de Olt, Siminica Mirea, împreună cu Partidul Social Democrat, îşi asumă o strategie fiscală prin care garantează IMPOZIT ZERO pe salariul minim şi recuperarea accelerată a datoriilor către stat.
”Aşa cum ştiţi, niciodată nu mă voi opri din a lua decizii sau a susţine proiecte care vin în sprijinul TUTUROR românilor. Aşadar, Partidul Social Democrat și-a dorit întotdeauna să fie alături de români și astfel, în etapa ce urmează, îşi asumă o strategie fiscală prin care garantează IMPOZIT ZERO pe salariul minim şi recuperarea accelerată a datoriilor către stat.
România are nevoie de măsuri eficiente pentru a se îndrepta într-o direcţie potrivită privind calitatea vieţii oamenilor. Astfel, planul fiscal propus presupune reducerea impozitării muncii pentru lucrătorii cu salarii mici si medii și cei care au în intreținere mai mulți copii, prin creșterea deducerilor personale, şi totodată ZERO IMPOZIT pe venit pentru salariul minim.
Ne propunem acest nou plan de relansare economică şi avem nevoie de încrederea cetăţenilor pentru a demonstra faptul că, putem reprezenta o soluţie utilă pentru această perioadă dificilă. În ajutorul românilor, sunt propuse granturi directe, programe de tip Start Up Nation şi Start up Export și un program de stimulare a inovării și accelerare de start up-uri. În plus, pentru a creşte veniturile suplimentare la buget şi pentru a conduce la o evoluţie economică în următorii ani, sunt propuse măsuri precum: Digitalizarea ANAF; Reducerea arieratelor recuperabile la buget; Implementarea directivei europene împotriva transferului profiturilor; Reducerea evaziunii pe baza matricii de risc prioritar.
Vă spun toate acestea, ținând cont de toți factorii luați în discuție, pentru că am încredere în măsurile propuse în noul program și cred că toate acestea vor conduce spre o etapă de dezvoltare economică pentru următorii ani.” a declarat senatorul.