Managerul de la Spitalul Slatina are COVID

0
1152

Managerul de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Dan Stana, a fost confirmat, sâmbătă, cu virusul SARS-COV2. După ce a rămas fără gust și fără miros, acesta a decis să se testez, iar rezultatul a fost pozitiv.

„De sâmbătă am fost confirmat. Am rămas fără miros și gust pe timpul săptămânii trecute, m-am dus și m-am testat, iar rezultatul a fost pozitiv. Am forme ușoare, fără gust și fără miros, puțină tuse și atât, nu am febră. Am făcut o primă evaluare, analize de sânge, Computer Tomograf sâmbătă seara și am o schemă de tratament pe care o urmez acasă, sunt în izolare la domiciliu. Nu știu de unde aș fi putut contracta virusul, pe secții nu am fost în ultima perioadă, chiar m-am protejat mai mult decât trebuie, zic eu. Colegele mele de acolo, secretara, de la Resurse Umane, de la Financiar, care au intrat mai des la mine în birou, s-au testat duminică și au rezultat negativ”, a declarat Dan Stana, manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Dan Stana a preluat conducerea Spitalului Slatina, după ce Cătălin Rotea a fost învestit pe funcția de primar al orașului Balș. Anterior, Stana a lucrat tot în cadrul unității medicale din Slatina.