RAZIE. „Valutiștii” din Slatina, prinși în flagrant în timp ce schimbau bani, la negru

1
882

„Valutiștii” ce își fac veacul în zona „Vacanța” din Slatina au fost surprinși de un control al poliției, ce a avut loc miercuri, 28 octombrie, în jurul orei 11.00. Zona „Vacanța” din Slatina este locul unde se poate schimba valută, la negru.

Trei bărbați au fost prinși în flagrant că făceau schimb valutar fără autorizație.

„La data de 28 octombrie, începând cu orele 11.00, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au efectuat o acțiune pe raza municipiului Slatina, pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite ce se comit la regimul caselor de schimb valutar, de amanet și a schimburilor ilegale de valută practicate de anumite persoane fizice neautorizate. În urma verificărilor efectuate, în zona „Vacanţa” de pe raza municipiului Slatina, au fost surprinse în flagrant un număr de 3 persoane de sex masculin care desfășurau activități de schimb valutar fără autorizație”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Cei trei au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt în vederea legitimării și luării măsurilor legale, ca urmare a nerespectării legislației in domeniu.

Totodată, polițiștii olteni au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.000 lei pentru nerespectarea prev. Lg.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicite. Ca măsura complementară s-a dispus confiscarea sumelor tranzacționate, respectiv 400 Euro.

1 COMENTARIU

  1. Aici sa lucrat la pont cu informatori la politie. Multe neamuri proaste ca să poată promova caută să se facă informatori.Scursurile aăstea cu coloană vertebrală josnic orizontală de crocodilieni trebuie băgați la izolare că fac senzație când dau cu coada posibil și cu jmenul. Oricum eu cred că au pile în poliție din moment ce nu se pune o cameră de supraveghere în arena lor de schimb valutar.Seara se duc și dau banii la lăutari și dacă mai au potență și la femei.Sunt deranjați numai când vreun comandant vrea recomandare pt promovare.

Comentariile sunt închise.