Două posturi disponibile, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 Slatina

0
1015

Mai multe unități de învățământ din Olt au scos la concurs, în această perioadă, posturi vacante.

Astfel, Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 Slatina are două posturi disponibile, având nevoie de un administrator și de o îngrijitoare pentru copii.

Candidații care doresc să se înscrie pentru postul de administrator trebuie să aibă studii specifice, contabile sau de subingineri, să aibă o vechime în muncă de minimum zece ani, cunoștințe operare PC, nivel mediu, dar și recomandare de la ultimul loc de muncă.

Pentru postul de îngrijitoare, candidații trebuie să aibă studii medii, experiență în cadrul unei instituții de nivel preșcolar, cursuri de igienă și vechime în muncă de minimum zece ani.

Începând cu data de 10 octombrie, toți cei interesați de cele două posturi au termen zece zile pentru depunerea dosarului la sediul instituției din strada Cuza Vodă, nr. 10 bis. Pentru ambele posturi, proba scrisă este organizată pe 10 noiembrie, iar interviul pe 11 noiembrie.

Se fac angajări și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Balș, unde este nevoie de un infirmier, postul fiind disponibil pe perioadă determinată.

Candidații interesați de acest post trebuie să aibă studii medii, vechime în specialitate de minimum doi ani și disponibilitate pentru munca în două schimburi. Proba scrisă și interviul sunt organizate pe 29 octombrie.

Totodată, Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” din Caracal are nevoie de un muncitor, postul fiind disponibil pe perioadă nedeterminată.

Candidații trebuie să aibă studii medii, o vechime în muncă de minimum trei ani și calificări de electrician sau lăcătuș mecanic.

Dosarele pot fi depuse până pe 27 octombrie, proba scrisă și proba practică vor avea loc pe 4 noiembrie.