Senatorul Siminica Mirea: Prin mobilizare, depășim, greul pandemiei!

0
130

În aceste momente grele, provocate de pandemie de COVID-19, senatorul de Olt, Siminica Mirea, este alături de români, luptând pentru mobilizarea tuturor în scopul de a găsi noi soluţii şi măsuri, pentru a preveni pericolul şi expunerea românilor la infectarea cu virusul COVID-19.
”Am asistat cu toţii la o eroare privind rata de incidenţă din Bucureşti, valoarea acesteia fiind de 2,69, şi nu peste 3, cum a fost susţinut iniţial, iar școlile și grădinițele din capitală nu intră în scenariul roşu.

Ceea ce vreau să subliniez în continuare este faptul că, în prezent, România se confruntă cu o transmitere comunitară extinsă şi de asemenea, declaraţiile oficiale din partea diferitelor spitale din ţară prezintă o situaţie nefavorabilă, privind ocuparea totală a paturilor din terapie intensivă.

Aşa cum ştiţi, departe de disputele politice, doresc să fiu alături de dumneavoastră şi cred cu tărie că, în astfel de momente, siguranţa şi sănătatea dumneavoastră, cât şi a copiilor dumneavoastră reprezintă prioritatea numărul unu.

Aşadar, este necesar mai mult ca oricând să ne mobilizăm, în scopul de a găsi noi soluţii şi măsuri, pentru a preveni pericolul şi expunerea românilor la infectarea cu virusul COVID-19. De asemenea, mobilizarea trebuie să cuprindă şi sistemul învăţământului online deoarece, educaţia juniorilor nu trebuie sub nici o formă neglijată, mai ales în cazul în care rata de infectare va trece de 3.

Ştiu că există greutăţi, însă ştiu şi faptul că acestea vor fi depăsite! Am convingerea că românii înțeleg situația prin care trecem, vor avea grijă și se vor păzi de infectare, iar copiii, sunt sigură că vor trece cu bine având rezultate excelente, în ciuda impedimentelor şi presiunilor.” a declarat parlamentarul.