Senatorul Siminica Mirea, mereu de partea cetăţenilor

0
198

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, luptă și va lupta întodeauna pentru binele cetățenilor. În această perioadă grea provocată de pandemia de coronavirus, doamna de fier a politicii din Olt, consideră că întărirea sistemului medical, atât prin procurarea echipamentelor şi medicamentelor necesare, cât şi prin creşterea capacităţii paturilor de terapie intensivă reprezintă principala prioritate a Guvernului.

”Ţinând cont de situaţia coronavirusului, cred cu tărie că în astfel de momente dificile şi deloc neplăcute, cetăţenii României au nevoie de transparenţă şi de soluţii deoarece, siguranţa şi sanătatea dumneavoastră, a părinţilor şi a copiilor dumneavoastră este cea mai importantă.

Personal, aşa cum probabil ştiţi deja, voi fi mereu de partea cetăţenilor, prin a susţine proiecte sau prin a lua diferite decizii care ulterior vin în sprijinul românilor, departe de disputele politice. Aşadar, indiferent de formaţiunea politică, e timpul să ne mobilizăm, să ne adunăm toate forţele şi să ne axăm mai mult ca oricând pe siguranţa românilor, prin a limita riscul de infectare cu noul coronavirus, evitând astfel un eventual dezastru medical, prin noi măsuri şi soluţii.

Această situaţie poate fi evitată prin întărirea sistemului medical, atât prin procurarea echipamentelor şi medicamentelor necesare, cât şi prin creşterea capacităţii paturilor de terapie intensivă, creştere care poate fi realizată prin calificarea în plus a oamenilor, chiar dacă ştim că resursele sunt limitate din acest punct de vedere.

Ţinând cont de toți factorii luați în discuție, vă spun toate acestea pentru că, după cum bine ştiţi, mai ales aici, în spaţiul online, vreau să împărtăşesc cu dumneavoastră doar gânduri bune şi optimism însă, întotdeauna o voi face alături de o doză de realism.” a declarat parlamentarul.