Doi tineri din PSD au intrat în Consiliul Local Slatina

0
1548

Alexandru Berechet și Răzvan Cazangiu sunt cei doi tineri PSD care au intrat în Consiliul Local Slatina pentru a lupta pentru bunăstarea locuitorilor din orașul de pe malul stâng al oltului.
”Noi, echipa TSD Slatina, suntem mândri că din rândurile noastre, ale tinerilor, Alexandru Berechet și Răzvan Cazangiu, azi au fost investiți consilieri locali ai Mun. Slatina cu susținerea D-lui Primar Emil Moţ, a D-lui Președinte al Consiliul Județean Olt Marius Oprescu, precum și a organizației PSD Olt, ca urmare a muncii, implicării, pregătirii si seriozității lor.
Pentru noi este un exemplu și dovada certă că PSD Slatina investește în tineri, le dezvoltă abilitățile și oferă tot timpul șansa de a evolua și de a face performanță în politică, iar vocea fiecărui membru poate fi auzită și ideile acestuia puse în aplicare în interesul cetățenilor.” au declarat reprezentanții TSD Slatina.
Noii consilieri PSD sunt Gabriela Şerban, Răzvan Cazangiu, Emil Popa, Claudiu Stăncioiu, Constantin Antonescu, Gigi Vîlceleanu, Viorel Dincă, Ion Vătrai, Alexandru Berechet, Eufrosina Brătoi, Loredana Stroiuleasa și Ioan Alexa.