Se reiau spectacolele de teatru, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina

0
255

Reprezentanţii Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina anunţă reluarea spectacolelor de teatru începând cu luna octombrie, cu respectarea normelor sanitare impuse de starea de alertă din cauza pandemiei de COVID-19.
„Începând cu luna octombrie se reiau spectacolele de teatru la Centrul Cultural Eugen Ionescu, cu respectarea strictă a normelor în vigoare și a măsurilor de prevenție stabilite de organele abilitate ale statului și implementate la nivelul instituției. Spectacolele vor fi programate la intervale suficient de mari astfel încât să se poată realiza o igienizare corespunzătoare a spațiilor interioare. Numărul locurilor în sală va fi limitat la aprox 100, respectând cerințele impuse de organele sanitare.”, au declarat reprezentanții centrului cultural.
Primul spectacol programat în luna octombrie la Centrul Cultural Eugen Ionescu este spectacolul cu piesa „Toți banii merg la Lola” al Asociației Culturale Olt Artis Slatina care se va juca în zilele de 14 și 15 octombrie 2020 începând cu orele 19,00. Biletele se pun în vânzare începând de marți 29 septembrie 2020 ora 15,00 în limita locurilor stabilite de Centrul Cultural Eugen Ionescu conform cerințelor impuse de autoritățile sanitare.