Gheorghe Dincă a recunoscut: minorele din Caracal nu sunt MOARTE

1
1051

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul disparițiilor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, a fost pus față în față cu mama Luizei, tânăra care a dispărut în luna aprilie a anului 2019. Este prima dată când mama adolescenței a stat față în față cu presupusul criminal din Caracal.
„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă.
S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete.
A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a declarat Monica Melencu.
În urma declarațiilor făcute de Dincă, unchiul Alexandrei Măceșanu a făcut următorul comentariu pe pagina sa de socializare:
”AM AVUT DREPTATE‼️O mare victorie a DREPTĂȚII astăzi ‼️Declarațiile lui Dincă de astăzi din instanță CONFIRMĂ TOT ce am susținut și toată lupta mea de până acum împotriva unui SISTEM odios! Azi înțeleg mai mult ca oricând de ce s-a dorit și se dorește eliminarea mea PRIN ORICE MIJLOACE‼️Iată câteva din declarațiile de azi ale MONSTRULUI:
1. „NU am omorat pe nici o fata”
2. „NU a curs o picatura de sânge în casa mea”
3. „Daca spun mai multe acum vor cădea SCAUNE multe”
4. „Anumiți politisti si procurori m-au bătut și amenințat sa declar toate minciunile”
5. „DACĂ familia mea este implicată să plătească ‼️Așa cum stau eu pe scaunul ăsta să stea și ei”
6. „Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui cu apelativul „Domnule profesor”
7. „M-au amenințat că dacă nu declar ca ei voi sfârși ca torționarul Visinescu”
8. „Oasele de la mine din curte NU sunt de om”
9. „Vreau să mă văd cu avocatul familiei Alexandrei în penitenciar”
Sunt doar câteva din declarațiile MONSTRULUI ‼️Oricât l-aș urî pt că a răpit-o pe Alexandra și nu încape dubiu aici, pe această scursura umană NU pot să nu plâng știind că AM AVUT DREPTATE CU TOT ȘI ÎN TOT suportând abuzurile sistemului, umilința și batjocorirea mea și a familiei mele?‼️CĂ LUPTA MEA A FOST CORECTĂ ȘI CĂ ADEVĂRUL IESE LA IVEALĂ ‼️De azi minciunile și agresiunile sistemului asupra mea nu mă mai ating. Am luptat și lupt pt o cauză nobilă ‼️Veniti dragi români și voi alături în aceasta bătălie‼️Nu doar Alexandra este victima acestui SISTEM odios. Suntem mulți, prea mulți ” a subliniat Cumpănașu.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.